βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

AIRTECHNIC:  Συστήματα Κλιματισμού AIRZONE

Η Ισπανική εταιρεία AIRZONE ερευνά, αναπτύσσει και κατασκευάζει πρωτοποριακά, έξυπνα συστήματα κλιματισμού με σκοπό την μέγιστη άνεση όσο και την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Η AIRZONE προσφέρει τις ακόλουθες λύσεις :

Το σύστημα AIRZONE

Με το σύστημα AIRZONE εστιάζουμε στα κεντρικά-ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού με δίκτυα αεραγωγών σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Χωρίζουμε ανεξάρτητους χώρους σε ζώνες, με ανεξάρτητο έλεγχο της θερμοκρασίας ανά ζώνη. Η λύση εφαρμόζεται σε καναλάτα, κεντρικές μονάδες κλιματισμού, Fan coil, εσωτερικά μηχανήματα VRV και όλα αυτά για οποιονδήποτε κατασκευαστή. Οι θερμοστάτες της AIRZONE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε απλές εφαρμογές (λέβητες, Fan coil, καναλάτα χωρίς χρήση ζωνών) για αισθητικούς ή λειτουργικούς λόγους.

Το σύστημα AIRZONE UNO

Το σύστημα AIRZONE UNO παρέχει ανεξάρτητο έλεγχο της θερμοκρασίας και του τρόπου κλιματισμού σε μια μόνο ζώνη της εγκατάστασης χωρίς επίδραση στη μονάδα κλιματισμού. Οι θερμοστάτες του AIRZONE UNO μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε απλές εφαρμογές (λέβητες, Fan coil, καναλάτα χωρίς χρήση ζωνών) για αισθητικούς ή λειτουργικούς λόγους.

Το σύστημα INNOBUS

Με το σύστημα InnoBUS ελέγχουμε οποιαδήποτε λύση επιλεχθεί για κλιματισμό και θέρμανση ενός κτιρίου (π.χ. καναλάτο και ενδοδαπέδια θέρμανση). Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ταυτόχρονου ελέγχου των έως σήμερα γνωστών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού που βασίζεται αποκλειστικά στην ενοποιημένη διαχείριση και επικοινωνία. Με ένα και μόνο χειριστήριο ελέγχουμε κάθε παράμετρο και εξοπλισμό εγκατεστημένο στην ζώνη, εξασφαλίζοντας οικονομία στην κατανάλωση και το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Δίνουμε πληροφορίες σε κάθε BMS της αγοράς.

Το σύστημα AT HOME

Σε μια αγορά η οποία προσανατολίζεται σε καινοτόμες προτάσεις και προηγμένες τεχνολογίες, ο αυτοματισμός σπιτιών αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια. Το έξυπνο σπίτι καθιερώνεται ως η απόλυτη λύση για άνεση, ασφάλεια και προηγμένες επικοινωνίες και σύντομα θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε οικίες και γραφεία, προσφέροντας τεράστια πλεονεκτήματα στους χρήστες του.


Σχετικά θέματα