βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

BIGSOLAR: Με ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες στην Climatherm Energy 2014

big-solar-300205Από τις 6 έως και τις 9 Mαρτίου 2014, η BIGSOLAR A.Eσυμμετέχει ως εκθέτης (Αίθουσα 2, Περίπτερο 18) στη διεθνή έκθεση CLIMATHERM ENERGY στo εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που θα προβληθούν μέσα από ένα περίπτερο 200 τ.μ., στόχος της BIGSOLAR είναι να συναντηθεί με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της ψύξης/θέρμανσης και γενικά της εξοικονόμησης ενέργειας ώστε να τους ενημερώσει για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει για κάθε μεγέθους έργο που αφορά σε φωτισμό LED, ηλιοθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας, φυσικό αέριο, HVAC και φωτοβολταϊκά συστήματα.

Ένα μεγάλο επιτελείο από στελέχη της εταιρείας στους τομείς των Πωλήσεων και της Εξυπηρέτησης Πελατών, της Τεχνικής Υποστήριξης, των Εφαρμογών Φωτισμού LED, των Εφαρμογών Ψύξης/Θέρμανσης μεγάλης κλίμακας θα είναι στη διάθεση των επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων για να συζητήσουν τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις για κάθε ανάγκη σε φωτισμό, θέρμανση, ψύξη και την εν γένει ενεργειακή εξοικονόμηση.

INFO

CLIMATHERM ENERGY 2014, 6-9/03/2014

Μέρες και ώρες λειτουργίας: 11 π.μ. – 9 μ.μ.

BIG SOLAR: Αίθουσα 2, Περίπτερο 18