βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Billiris Buildings: “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τραπεζικά ιδρύματα, εξασφαλίζει την υπαγωγή σας στο προγραμμα “Εξοικονομηση κατ’ οίκον” του ΥΠΕΚΑ, με επιδότηση έως και 70%.

Η εταιρεία billiris buildings ltd architects & εngineers επικεντρώνεται με αφοσίωση στη παροχή έργων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας στους πελάτες της, μέσα απο ένα μεγάλο εύρος κλασσικών και μοντέρνων αρχιτεκτονικών λύσεων και επιλογής υλικών. Με έδρα τη περιοχή του Πειραιά, η εταιρεία έχει στο βιογραφικό της, έργα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Αττκή, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του κάθε πελάτη.

Ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Μπιλλίρης, είναι απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής , του τμήματος πολιτικών μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών 1997, με δίπλωμα πολιτικού μηχανικού. Έκτοτε διατηρεί τεχνκό γραφείο, με κύρια ασχολία τα ιδιωτικά έργα. Τα έργα αυτά αφορούν μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων και καταστημάτων σε όλη την Αττική.

Στόχος της εταιρείας, είναι η υπέρβαση κάθε προσδοκίας, είτε πρόκειται για μία αστική κατασκευή, ένα κτίριο γραφείων, μία κατοικία είτε πρόκειται για αντιπαροχή, προσθήκη ή ανακαίνηση. Η επίτευξη του στόχου πραγματοποιείται μένοντας πιστοί στη ποιότητα, έρευνα, μελέτη, φαντασία, σχέδιο και υλικά.

Η μελετητική ομάδα μας, πιστεύοντας στο δημιουργικό και ασφαλή σχεδιασμό και έχοντας αποκτήσει αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία στο τομέα των υλικών και της κατασκευής, επιτυγχάνει την δημιουργία έργων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, σε ισορροπημένο κόστος.

Συνεργαζόμαστε πάντα με πεπειραμένους και εξελίξιμους μηχανικούς και επιστήμονες.

  • Χαραλάμπους Ευφροσύνη – Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ – Μέλος Ε.Τ.Ε.Κ.
  • Αναπλιώτης Ιωάννης – Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Παν.Πατρών – Μέλος Τ.Ε.Ε.
  • Τσιχαράπη Μαρία-Μελίνα – Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων Τ.Ε.
  • Λιόντος Αριστείδης – Διπλωματούχος Γεωλόγος Παν.Πατρών – Μέλος ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Σχετικά θέματα