βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Bosch: Βραβείο σχεδιασμού για τον Condens 7000iW

Για μία ακόμα χρονιά, η Bosch αναδείχτηκε νικητής στο German Design Awards, θεσμό ο οποίος αναγνωρίζει καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα και έργα σε διεθνές επίπεδο.

Ο νέος επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης Bosch Condens 7000i W είναι ο νικητής του βραβείου Reddot στις κατηγορίες Excellent Product Design & Energy, στο θεσμό German Design Awards που πραγματοποιείται ετήσια από το Design Zentrum στο Essen της Γερμανίας με σκοπό την ανάδειξη των πρωτοποριακών και σύγχρονων σχεδίων.

Κατασκευασμένος από ανθεκτική και άθραυστη επιφάνεια γυαλιού Titanium Glass, με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό σε λευκό χρώμα, ο Condens 7000i W χαρίζει μοναδική αισθητική και με επίπεδο ήχου στα 36 decibel, η άνεση στο σπίτι σας είναι δεδομένη.

Καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις ενώ ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός του, τον καθιστούν ιδανική επιλογή, τόσο για νέα εγκατάσταση, όσο και για αντικατάσταση του υφιστάμενου λέβητα στην κατοικία σας.

Η τελετή απονομής του German Design Awards 2018 πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης καταναλωτικών αγαθών “Ambiente” στη Φρανκφούρτη.


Σχετικά θέματα