βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Climatism: Φτιάχνει κλίμα σε κάθε σπίτι

H Climatism επί σειρά ετών δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού, παρέχοντας σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, τον ιδανικό χώρο για όλες τις εποχές του χρόνου.

Σημαντικό πλεονέκτημα της ομάδας μηχανικών & εγκαταστατών της Climatism είναι η παροχή Ολικών Λύσεων στον κλιματισμό, που συνδυάζουν τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά λύσεις των σημαντικότερων εταιρειών του κόσμου και το σχεδιασμό σύνθετων έργων μεγάλων επαγγελματικών & οικιστικών εφαρμογών. Πρώτο μέλημά μας είναι να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να διατηρούμε την καλύτερη μορφή συνεργασίας.

Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων ή εργαζομένων στο κτίριο, τη λειτουργικότητά του και βέβαια το ενεργειακό κόστος & το κόστος συντήρησης του κτιρίου.
Η έμπειρη ομάδα συνεργατών μας στις τέσσερις εκθέσεις της Γλυφάδας,της Κηφισιάς,της Μυκόνου & της Ρόδου έχει μελετήσει και σχεδιάσει όλες τις προδιαγραφές που χρειάζεται ο κλιματισμός για την εγκατάστασή του σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους

Ο κλιματισμός που σας παρέχει η Climatism, διαθέτει υψηλή τεχνολογία, φιλική προς το περιβάλλον χαρίζοντας σας την ευελιξία που χρειάζεστε άμεσα. Η συνεργασία μας με διεθνούς κύρους εταιρείες και η σχέση ποιότητας-κόστους ανήκουν στα προτερήματά της εταιρείας μας.

Η γκάμα των λύσεων είναι τεράστια, καθώς ποικίλει ανάλογα με την αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου, την αισθητική και την κατανομή θερμοκρασίας σε μια εμπορική έκθεση, τη στάθμη θορύβου και το κόστος λειτουργίας & συντήρησης σε μια παραγωγική μονάδα, τα νερά χρήσης & το κόστος λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας ή μιας κατοικίας, την κατανομή θερμοκρασίας & αέρα, το κόστος συντήρησης και τον εξαερισμό μιας επισιτιστικής μονάδας και την άνεση και ισορροπημένη ατμόσφαιρα & θερμοκρασία σε ένα γραφειακό ή οικιακό χώρο.

Για αλλαγή στο παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης και για ανακαινίσεις σπιτιών, εκτός από τα κλιματιστικά σώματά, προτείνεται από τους συμβούλους της επιχείρησης ο εναλλακτικός τρόπος με αντλίες θερμότητας. Η απόσβεση της επένδυσής αυτής είναι άμεση και το αποτέλεσμα από την εξοικονόμηση ενέργειας ανέρχεται ποσοστιαία στο 64%.

Η Climatism είναι ο μεγαλύτερος πιστοποιημένος Blue Dealer της Daikin στην Ελλάδα και κεντρικός εμπορικός συνεργάτης της Samsung και σε υδρόψυκτα συστήματα της Trane στη χώρα μας. Η εμπειρία της εκτείνεται από το σχεδιασμό & την εγκατάσταση κεντρικών & ημικεντρικών σύνθετων εφαρμογών, την τοποθέτηση ενός split σε ένα δωμάτιο κατοικίας μέχρι τα ολοκληρωμένα συστήματα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουμε και να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία για τις παροχές μας, στον χώρο σας.


Σχετικά θέματα