βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Etem: Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ

Η νέα τυπολογία Ε45, για ανοιγόμενο σύστημα με δίφυλλο κρυφό φύλλο, είναι διαθέσιμη και φέρνει την αρμονία που χρειάζεστε!

Με το χαμηλότερο ύψος κάσας της αγοράς στην κατηγορία της, προσδίδει την απαραίτητη αρμονία στην όψη των κτηρίων, ταυτόχρονα με την ευκολότερη προσπέλαση. Με τα πιο δυνατά πιστοποιητικά στην κατηγορία της, διασφαλίζει την ποιότητα της Etem που γνωρίζετε.

  • προφίλ με κωδικό Ε45560
  • εξάρτημα «Τάπα μπινί δίφυλλου» με κωδικό ΕΤ 074556.00

Χρησιμοποιώντας αυτά τα νέα υλικά μαζί με τα υπάρχοντα προφίλ και εξαρτήματα του συστήματος Ε45, μπορείτε να κατασκευάσετε την τυπολογία «δίφυλλο ανοιγόμενο με κρυφό φύλλο» χωρίς ιδιαίτερες κατεργασίες.
Το  σύστημα έχει τη χαμηλότερη σε ύψος κάσα με κρυφό φύλλο – 66mm – σε σχέση με τα υπόλοιπα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα της κατηγορίας του, που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό κάνει την προσπέλαση πιο εύκολη. Η σύνθετη διατομή φύλλο – νέο μπινί Ε45560  – φύλλο είναι πιστοποιημένη ως προς τα θερμομονωτικά του χαρακτηριστικά από το κοινοποιημένο Istituto Giordano, πετυχαίνοντας επίδοση Uf= 2,55 W/(m2*K)

Η Etem είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, με σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας. Με μισό αιώνα εμπειρίας και συνεχείς εκπαιδεύσεις των Ανθρώπων της, έχει αναπτύξει πολύ ισχυρή τεχνογνωσία.
Αυτό σημαίνει:

  • Καινοτόμα προϊόντα
  • Κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
  • Αντοχή προϊόντων στο χρόνο
  • Δυνατό after sales service

Η Etem, πέρα από ευρεία γκάμα τυποποιημένων συστημάτων, είναι σε θέση να σχεδιάζει και να παράγει λύσεις ακριβώς στα μέτρα κάθε πελάτη για να καλύπτει και την πιο ειδική ανάγκη. Παρέχει 360⁰ λύση, από το προφίλ και το εξάρτημα, μέχρι την κλειδαριά και το πόμολο.


Σχετικά θέματα