βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

H πιο Black Friday του χρόνου… γεμίζει ενέργεια από τη ZeniΘ!

3 μήνες δωρεάν ρεύμα και επιπλέον έκπτωση -10% στη χρέωση ενέργειας!  

Η ZeniΘ συνεχίζει να καινοτομεί και προσφέρει τα μοναδικά προϊόντα της σε Black Friday προσφορές! Στο πλαίσιο της φετινής Black Friday, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα έρχεται με μια κορυφαία προσφορά να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα: 3 μήνες δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ και επιπλέον έκπτωση -10% στη χρέωση ενέργειας!

H συγκεκριμένη προσφορά αφορά το νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας της ZeniΘ, POWER HOME MAX και ισχύει για τις νέες αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νέο Pop-Up store της ZeniΘ στο Golden Hall ή στο zenith.gr, την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της ZeniΘ θα είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ενεργειακές σας ανάγκες από τις 10:00 έως τις 21:00, προσφέροντας 3 μήνες δωρεάν ρεύμα: Επωφεληθείτε από την Κορυφαία Προσφορά της ZeniΘ και αποκτήστε Κορυφαία Ενέργεια για το σπίτι και την επιχείρησή σας! Επιπλέον, όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Pop-Up store της ZeniΘ στο ισόγειο του Golden Hall, συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν και πλούσια δώρα σε ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές, δωροεπιταγές από το Attica και από τη Lego!

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της ZeniΘ δήλωσε: «Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στη Black Friday με μια μοναδική προσφορά που θα βοηθήσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Όλοι οι νέοι πελάτες που θα επισκεφθούν την Παρασκευή το zenith.gr μπορούν να απολαύσουν το προϊόν ZeniΘ Power Home MAX, το πιο ανταγωνιστικό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με επιπλέον 3 μήνες δωρεάν ρεύμα!».

Ειδικότερα με τη Μοναδική Προσφορά Black Friday, μπορείτε να απολαύσετε το POWER HOME MAX με Δωρεάν Πάγιο και Κατανάλωση τον 1ο, τον 12ο και τον 18ο μήνα, από την ενεργοποίηση της παροχής, ενώ τους υπόλοιπους μήνες κερδίζετε από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις και επιπλέον σταθερή έκπτωση -10% στη χρέωση ενέργειας.

Σχετικά με τη ZeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookLinkedinInstagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  


Σχετικά θέματα