βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

H WATT+VOLT συμμετέχει στη 83Η ΔΕΘ, τη μεγαλύτερη γιορτή επιχειρηματικότητας της χώρας

 

Πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα περιμένουν όσους επισκεφθούν το περίπτερο της WATT+VOLT στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που ξεκινάει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 του μήνα. Ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς που φέτος έχει ως επίκεντρο την τεχνολογία και την καινοτομία, βασικά στοιχεία του DNA της WATT+VOLT. Για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της και την ευρεία γκάμα υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας για σπίτια και επιχειρήσεις, επιβεβαιώνοντας ότι η παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της.                                                                                                                                 

Όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου 10 (stand 8) της WATT+VOLT,  και του καταστήματος της Θεσσαλονίκης στην Ίωνος Δραγούμη 4, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν hitech διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής και να γίνουν ένας από τους μεγάλους νικητές που θα κερδίσουν μερικά από τα  πλούσια δώρα που θα κληρωθούν. Ένας τυχερός νικητής θα έχει τη χαρά να αποκτήσει «έξυπνες» συσκευές (ρελέ και gateway) της υπηρεσίας smartwatt, η οποία μετατρέπει το σπίτι σε «έξυπνο», προσφέροντας άνεση στην καθημερινότητα των καταναλωτών, ασφάλεια, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να  ελέγχουν το χώρο τους, από μια και μόνο εφαρμογή, από όπου κι αν βρίσκονται. Μια σειρά από άλλες έξυπνες συσκευές όπως smart TV και smartphone συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές.

Επιπλέον, όσοι τολμήσουν να  «φανταστούν περισσότερα»  και να εμπιστευθούν το ρεύμα του σπιτιού ή της επιχείρησής τους στη WATT+VOLT έως τις 29/09 θα κερδίσουν το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty καθώς και 5 LED λάμπες Philips. Οι νέοι πελάτες θα μπουν επίσης στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν ένα 3ημερο ταξίδι, για 2 άτομα, στο Καρπενήσι. Η μόνη προϋπόθεση είναι να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο εντός της Έκθεσης και να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της WATT+VOLT.

Κερδισμένοι θα είναι και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα επισκεφθούν την ΔΕΘ και θα «σκοράρουν» με τα δώρα που τους περιμένουν από την αγαπημένη τους ομάδα ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όλοι οι παίκτες της δημοφιλούς ομάδας αλλά και ο Bane Prelevic θα βρεθούν το πρωινό του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της WATT+VOLT για να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας. Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το κατάστημα PAOK ENERGY στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και γίνουν πελάτες έως τις 29 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχουν στο μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως εισιτήρια διαρκείας, υπογεγραμμένες φανέλες από τον Bane Prelevic, αλλά και από τον αγαπημένο παίκτη της επιλογής του νικητή.

Η WATT+VOLT, ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που ανταποκρίνεται συνεχώς στις εξελίξεις που επιτάσσει η εποχή Internet of Things, συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με κύριο γνώμονα την τεχνολογία και την καινοτομία. Για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία υπόσχεται να εκπλήξει τους επισκέπτες της Έκθεσης και να γίνει πόλος έλξης ενδιαφέροντος για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της ενέργειας.

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IOT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.

Η εταιρεία, αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστημάτων της, προσφέρει φιλική και άμεση εξυπηρέτηση ήδη σε όλη την Ελλάδα, ενώ έως το τέλος του 2018 προβλέπεται να έχει λειτουργήσει 30 καταστήματα και shop-in-shop.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.


Σχετικά θέματα