βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

LatsHVAC & LatsTherma V: Έξυπνα και αποτελεσματικά εργαλεία σχεδιασμού για αρχιτέκτονες, μελετητές και τους επαγγελματίες του κλιματισμού από την LG

  • Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών επαγγελματικού κλιματισμού στηρίζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου

H LG Electronics (LG) συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών επαγγελματικού κλιματισμού ως ηγέτης της αγοράς. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, ως ειδικός, ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, όπως λύσεις HVAC και τις αντλίες θερμότητας της σειράς Therma V. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία επενδύει στην δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων LATS, όπως το LatsHVAC και το LatsTherma V, τα οποία παρέχουν έναν γρήγορο και εύχρηστο εργαλείο σχεδιασμού για τους επαγγελματίες.

Από το σχεδιασμό έως τη συντήρηση, ένα αρχιτεκτονικό έργο ακολουθεί πολλά στάδια από την αρχή έως το τέλος των εργασιών. Κατά τη διάρκεια αυτών των σταδίων, η LG προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για την επίλυση θεμάτων σε κάθε στάδιο, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση. Με τη χρήση τέτοιων εργαλείων, τα κτίρια σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, εποπτεύονται και συντηρούνται με σωστό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

H σειρά προγραμμάτων LATS αναπτύχθηκε από την LG για να προσφέρει τα βέλτιστα και πλέον αναβαθμισμένα σχεδιαστικά εργαλεία για τα συστήματα, όπως τα LG Multi V και Therma V. Παρέχει στους συνεργάτες έναν ταχύτερο, ευκολότερο και πιο ακριβή τρόπο για να ολοκληρώνουν τα καθημερινά τους καθήκοντα, από την επιλογή μοντέλου έως το σχεδιασμό των σωληνώσεων.

Συγκεκριμένα, το LatsHVAC είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιλογής LG προϊόντων[1] επαγγελματικού κλιματισμού το οποίο επιτρέπει την επιλογή του βέλτιστου μοντέλου με ακρίβεια και ταχύτητα. Επιπλέον, εκτός από την επιλογή μοντέλου, καθιστά δυνατό τον ταχύτερο υπολογισμό της διαμέτρου των σωληνώσεων ψυκτικού μέσου και του πρόσθετου ψυκτικού μέσου, καθώς και την αυτόματη εκτύπωση αναφορών.

Το LatsTherma V, το λογισμικό υπολογισμού και παραμετροποίησης για τις αντλίες θερμότητας LG Therma V, διευκολύνει το έργο όσων ασχολούνται με το σχεδιασμό και τη μελέτη αντλιών θερμότητας, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Ορίζοντας έναν αριθμό παραμέτρων, το πρόγραμμα προτείνει το καταλληλότερο μοντέλο, και στη συνέχεια υπολογίζει το ετήσιο ενεργειακό κόστος σε σύγκριση με το συμβατικό σύστημα θέρμανσης, τις ετήσιες εκπομπές CO2, το μηνιαίο ποσό καταναλισκόμενης ενέργειας και το κόστος , καθώς και τη συνολική ποσότητα θερμικής ενέργειας σε kWh σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία.

Τέλος, η σειρά προγραμμάτων LATS παρέχεται δωρεάν, ενώ εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc. Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com


[ Multi V, Single, Multi, ERV, AHU kit


Σχετικά θέματα