βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

LG: Αντλία Θερμότητας HEAT PUMP HYDROKIT MID TEMP

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Παραγωγή ζεστού νερού 50 °C
  • Παραγωγή ψυχρού νερού για λειτουργία ψύξης.
  • Σταθερή απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Eξοικονόμηση ενέργειας έως 80%.

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η μονάδα Hydro Kit μπορεί να συνδεθεί με εξωτερική μονάδα MULTI V Ανάκτησης Θερμότητας και εσωτερικές μονάδες κλιματισμού, ώστε η θερμότητα που απορροφούν οι εσωτερικές μονάδες κλιματισμού από τους κλιματιζόμενους χώρους να χρησιμοποιείται για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονεται τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΒΗΤΑ/ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ & FAN COIL UNITS

Οι αντλίες θερμότητας της LG εφαρμόζουν τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις και είναι συμβατές με οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και γρήγορα (1-2 ημέρες), ενώ ανάλογα με τον τύπο αντλίας θερμότητας υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με Fan Coil Units, συστήματα καλοριφέρ & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακά πάνελ και boiler για κάλυψη του συνόλου των αναγκών σε θέρμανση, κλιματισμό και παροχή ζεστού νερού χρήσης. Επιπλέον, σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορείτε να διατηρήσετε το παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης ως ενισχυτική πηγή θέρμανσης.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΒΗΤΑ/ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ & FAN COIL UNITS

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΞΗΣ (ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ FAN COIL UNITS)

Η μονάδα Hydro Kit έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με μονάδες Fan Coil , ώστε να προσφέρει εκτός απο θέρμανση και κλιματισμο (Ψύξη/ Θέρμανση).

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ιδανική λύση για μεγάλη ποικιλία κτιρίων όπως ξενοδοχεία , χώροι εκπαίδευσης , νοσοκομεία , εμπορικά καταστήματα – εστιατόρια , εργοστάσια κτλ..

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 50 °C

Η εξωτερική μονάδα Hydro Kit αντλεί από το περιβάλλον θερμότητα και τη χρησιμοποιεί γρήγορα και οικονομικά, για να ζεστάνει το νερό για θέρμανση χώρων ή παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Χάρη στην ισχυρή απόδοση των εξωτερικών μονάδων MULTI V με τις οποίες συνδέονται τα Hydro Kit, η απόδοση τους δεν πέφτει ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.


Σχετικά θέματα