βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

PLANET OR PLASTIC? ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ QUIZ TOY NATIONAL GEOGRAPHIC ΚΑΙ ΜΕΙΩΣTE ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο
Κάθε λεπτό πωλούνται ένα εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια
Περισσότερο από 40% του πλαστικού χρησιμοποιείται μόνο για μία φορά και πετιέται
9 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο

Το πρόβλημα της μόλυνσης από το πλαστικό είναι πραγματικό. Μας επηρεάζει όλους. Στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού, για να μειωθεί ο όγκος των πλαστικών που καταλήγουν στους ωκεανούς, το National Geographic σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Planet or Plastic?». Επισκεφθείτετο www.planetorplastic-quiz-natgeo-greece.com,απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz, ενημερωθείτε για τη χρήση και τις επιπτώσεις του πλαστικού στον πλανήτη μας και μειώστε το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή σας.
Το National Geographic και το National Geographic Society ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό όραμα που δεν είναι άλλο από το να μειωθεί σημαντικά η ποσότητα πλαστικού μιας χρήσης που καταλήγει στους ωκεανούς, μέσω της πρωτοβουλίας «Planet or Plastic?».
Απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz, δηλώστε την υποστήριξη σας και γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας που θα συνεργαστεί για να εμποδίσει την παλίρροια του πλαστικού μίας χρήσης που ρυπαίνει τους ωκεανούς. Για την ενίσχυση του σκοπού, 200 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν το National Geographic «Planet or Plastic?» καλοκαιρινό kit, με αντικείμενα που θα βοηθήσουν να μειώσουμε δραστικά το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή μας! Επιλέγουμε τον πλανήτη!

www.planetorplasticquiznatgeogreece.com


Σχετικά θέματα