βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

THERMOGAS: Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας | Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης 

Βάσει μελετών ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσει κανείς χρήματα από τις οικιακές καταναλώσεις είναι να αναβαθμίσει το σύστημα θέρμανσής του. Τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα θέρμανσης, όπως οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου ή συμπύκνωσης πετρελαίου και οι αντλίες θερμότητας μπορούν να προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση.

Η Vaillant σας προσφέρει μία πληθώρα λύσεων για κάθε σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να πάρετε μία άμεση γεύση των λύσεων και του οικονομικού οφέλους από μία τέτοια αναβάθμιση δημιουργήσαμε για εσάς το heatingcalculator.vaillant.gr, ένα εύχρηστο εργαλείο, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά σας προτείνει το βέλτιστο σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Πατήστε εδώ θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή

Απλές και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας

Στην περίπτωση που δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε ή έχουμε πρόσφατα αντικαταστήσει το σύστημα θέρμανσης, μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλο ποσοστό εξοικονόμησης κάνοντας μικρές αλλαγές, χωρίς να επηρεάζουμε το επιθυμητό επίπεδο άνεσής μας.
Παρακάτω θα βρείτε μερικές απλές και πρακτικές ιδέες – συμβουλές, για να εξοικονομήσετε άμεσα ενέργεια και χρήματα με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης. Πρόκειται για καθημερινές αλλαγές σε ενεργοβόρες συνήθειες, που δυστυχώς έχουν άμεση επίδραση τόσο χρηματικά όσο και ενεργειακά.

Σχετικά θέματα