βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Voyias Clima: Κλιματιστικό CVMORE

Η τεχνολογία κλιματισμού της CVMORE εστιάζεται στην ενεργειακή απόδοση, προσφέροντας κατάλληλη ισορροπία υγρασίας στον αέρα του χώρου. Αυτό  δημιουργεί ουσιαστικά την ιδανική ατμόσφαιρα και επιδόσεις για την οικία ή την επιχείρησή.

Τα κλιματιστικά CVMORE σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές για διαρκείς επιδόσεις  οι οποίες ικανοποιούν τις ατομικές σας ανάγκες. Η σύγχρονη και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση των εσωτερικών στοιχείων, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη και μοναδική πινελιά στη καθημερινή ζωή σου!

Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή Kλάση Α+++
Τέλεια λειτουργία ψύξης και θέρμανσης, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατανάλωσης.

Ιονιστής Cold plasma
Η αποτελεσματική αποστείρωση καταστρέφει περισσότερα βακτήρια, βοηθάει στην απομάκρυνση των οσμών και βελτιώνει την ποιότητα του αέρα με περισσότερα αρνητικά ιόντα οξυγόνου.

Αυτόματη Eπανεκκίνηση
Εάν το κλιματιστικό σταματάει μετά από διακοπή ρεύματος, θα γίνει επανεκκίνηση αυτόματα με τις τελευταίες ρυθμίσεις όταν επανέλθει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανεμιστήρας
Μετά από τη διακοπή της λειτουργίας ψύξης του κλιματιστικού, ο ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας θα συνεχίσει να λειτουργεί για ένα ακόμα χρονικό διάστημα για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη εναπομένουσα υγρασία που έχει η μονάδα.

Αυτόματος Eντοπισμός Διαρροής Ψυκτικού Υγρού
Όταν εντοπίζονται διαρροές ψυκτικού υγρού, η εσωτερική μονάδα θα σταματήσει αμέσως και  θα εμφανίσει έναν κωδικό σφάλματος.

Λειτουργίας Αδράνειας (Sleep)
Όταν βρίσκεται στη λειτουργία αδράνειας, το κλιματιστικό θα ρυθμίσει τη θερμοκρασία δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για τον ύπνο σου και ταυτόχρονα μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Λειτουργία Αναμονής (Standby) 0.5W
Ο καινοτόμος σχεδιασμός του διακόπτη εξασφαλίζει κατανάλωση 0,5W σε αναμονή για μέγιστη εξοικονόμηση.

Λειτουργία Συγκράτησης του Ψυχρού Αέρα
Η ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα ρυθμίζεται αυτόματα στο χαμηλότερο επίπεδο που απαιτείται για να επιτευχθεί η ζητούμενη θερμοκρασία του εξατμιστή όταν αρχίζει η λειτουργία θέρμανσης.

Λειτουργία Turbo
Η λειτουργία Turbo επιταχύνει τη λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα με σκοπό να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο επίτευξης της ζητούμενης θερμοκρασίας του δωματίου.

Χρονοδιακόπτης 24ωρών
Προγραμματίστε την μονάδα για αυτόματη εκκίνηση ή διακοπή εντός 24ωρών.


Σχετικά θέματα