βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Weathermakers Day 2018: Πρόσκληση στο μέλλον του κλιματισμού!

H Carrier προσκαλεί επαγγελματίες και μηχανικούς του κλάδου HVAC σε μια εκδήλωση για τις νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες Ecodesign και F-Gas Regulation και πως αυτές επηρεάζουν το μέλλον του κτιριακού και βιομηχανικού κλιματισμού.  

Περισσότερα από 100 χρόνια, η Carrier καινοτομεί στον κλάδο που δημιούργησε ο ιδρυτής της και εφευρέτης του σύγχρονου κλιματισμού Willis H. Carrier. Πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας των κλιματιστικών συστημάτων και με υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον, θα παρουσιάσει τις αλλαγές που φέρνουν στο τοπίο της αγοράς HVAC οι νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες Ecodesign και F-Gas Regulation. Στη διάρκεια του “Weathermakers Day” θα παρουσιαστούν και τα νέα συστήματα κλιματισμού της Carrier που υπερκαλύπτουν τις νέες οδηγίες.

«Είναι μια ευκαιρία να εξετάσουμε τις αλλαγές που φέρνουν στον κλάδο μας οι νέες κοινοτικές οδηγίες και να συζητήσουμε για τις εξελίξεις που μας καθοδηγούν στον σχεδιασμό αποδοτικότερων και φιλικότερων προς το περιβάλλον συστημάτων. Στέλνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες και μηχανικούς του χώρου με σκοπό να ανακαλύψουμε μαζί το «αύριο» του κλάδου.» Θανάσης Παλιογιάννης, Μηχ. Μηχανικός της AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε.

 Weathermakers Day 2018

Ημερομηνία: 25 Απριλίου 2018 στις 16:00
Χώρος: Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωφ. Συγγρού 103.
Δήλωση συμμετοχής στο: www.ahi-carrier.gr  (είσοδος ελεύθερη)


Σχετικά θέματα