βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

ZeniΘ Pop-Up store: Ο σταθμός για την ενέργεια του σπιτιού σας βρίσκεται πλέον και στο Golden Hall

Πλούσια δώρα και μοναδικές προσφορές περιμένουν τους καταναλωτές από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 14 Μαρτίου

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, καλωσορίζει τους καταναλωτές στο pop-up store της στην Αθήνα, που φιλοξενείται στο Golden Hall!

Πρόκειται για το πρώτο φυσικό ενεργειακό pop-up store της εταιρείας, που από το 2000 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο αλλά και ηλεκτρική ενέργεια.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, από τις 17 Νοέμβρη θα βρισκόμαστε στο Golden Hall με το πρώτο μας Pop Up store. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».  

Στο pop-up store, η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, προσφέροντας τα μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα της τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι καταναλωτές μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο της ZeniΘ και να επιλέξουν το προϊόν ενέργειας που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες κατανάλωσης, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές προσφορές και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και θα πλαισιωθούν από live μετάδοση των ραδιοφωνικών σταθμών Athens Dee Jay & ROCK FM από τις 12.00 έως τις 18.00, ενώ μέσω διαγωνισμού θα δοθούν πλούσια δώρα για τους επισκέπτες – ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές, tablets, smartphones και πολλά ακόμα δώρα. Ταυτόχρονα οι νέοι πελάτες ενημερωθούν για τις μοναδικές προσφορές στα προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου της ZeniΘ.


Σχετικά θέματα