βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Θέρμανση και ζεστό νερό σε χαμηλές τιμές από την ΕΠΑ Θεσσαλίας

Το 2013 ενεργοποιήθηκαν 1.504 νέοι καταναλωτές ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ενεργών πελατών σε 56.304 πελάτες και τη διείσδυση του φυσικού αερίου στο 41,6% επί του συνολικού πληθυσμού της Θεσσαλίας. Για το 2013 έχουν προγραμματιστεί και κατασκευάζονται 32 χλμ. νέου δικτύου σε όλη τη Θεσσαλία. Σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο της εταιρείας, αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου καλύπτοντας κύρια τις αιτήσεις νέων πελατών σε όλες τις τροφοδοτούμενες περιοχές της Θεσσαλίας.

Αυτά τονίζονται – μεταξύ άλλων- από την ΕΠΑ Θεσσαλίας. Ανακοινώνεται δε ένα νέο πρόγραμμα που διευκολύνει τους χρήστες φυσικού αερίου.

H ΕΠΑ Θεσσαλίας, όπως επισημαίνεται, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ευελιξία λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών εισάγει το νέο πρόγραμμα «Σταθερή Μηνιαία Χρέωση», το οποίο διευκολύνει τους χρήστες φυσικού αερίου στην πληρωμή της κατανάλωσής τους προσφέροντας τη δυνατότητα για σταθερό κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού όλο το χρόνο. Το πρόγραμμα «relax super απλό» κατανέμει

ισόποσα την προβλεπόμενη συνολική ετήσια χρέωση των καταναλωτών σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Για παράδειγμα, ένα διαμέρισμα 80- 110 τ.μ. με ετήσια κατανάλωση φυσικού αερίου περίπου 800 κυβικών μέτρων για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, ο σταθερός μηνιαίος λογαριασμός ανέρχεται στα 80 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών και στο τηλεφωνικό κέντρο 801 801 801 2 για όλη τη Θεσσαλία.