βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον II: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Με το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτες και επαγγελματίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των χώρων τους, εξασφαλίζοντας μέχρι και 70% επιδότηση και μέχρι 10% κάλυψη της επένδυσης.
Η επιχείρηση του μηχανολόγου – μηχανικού Κωστόπουλου Ιωάννη, διαθέτοντας 10ετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στον χώρο, αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα ολόκληρη τη διαδικασία της διεκπεραίωσης του Προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον για εσάς, με στόχο την οικονομική ανακαίνιση και ταυτόχρονα την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας.
Το έμπειρο, ειδικευμένο προσωπικό μας, κατόπιν προσεκτικής μελέτης του χώρου και των αναγκών σας, θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα με τον πλέον γρήγορο και αποδοτικό τρόπο.
Ήδη η εταιρεία μας έχει αναλάβει δεκάδες έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο πλαίσιο του Προγράμματος Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον, εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και υπό προϋποθέσεις, οποιονδήποτε πελάτη σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται (πόλεις – επαρχίες – νησιά).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες όλων των κλάδων όπως ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κατηγοριών, τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς, διακοσμητές, ξενοδοχειακές μονάδες, καφετέριες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες.

Σχετικά θέματα