βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η Δέλτα Τεχνική στηρίζει το Μονοπάτι Παρνασσού 2018

Η Δέλτα Τεχνική, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα εξοπλισμού και εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), προσφέρει για μια ακόμη χρονιά τη στήριξή της στον δημοφιλή αγώνα δρόμου που διεξάγεται στις ανατολικές πλαγιές του περίφημου βουνού της Στερεάς Ελλάδας.
Η διοργάνωση διαρκεί δυο μέρες, από τις 28 έως και τις 29 Απριλίου 2018. Ο αγώνας χωρίζεται σε επτά σκέλη, που καλύπτουν συμμετοχές κάθε ηλικία και δυναμικότητας.Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και για τους επισκέπτες μιας περιοχής ιδιαίτερου κάλους, όπως είναι ολόκληρη η ανατολική πλευρά του Παρνασσού και ιδιαίτερα η Αμφίκλεια, ένας προορισμός παραδοσιακός και εύκολα προσεγγίσιμος, σε απόσταση μόνο 140 χλμ. από την Αθήνα.

Όπως δήλωση ο κος Αναστ. Δεληγιώργης, πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Δέλτα Τεχνική: «…ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστούς τους αγώνες αυτού του τύπου, συγκαταλέγονται αξίες και μηνύματα, όπως η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, η οικολογία, η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και η φιλοξενία σε προορισμούς μοναδικής ομορφιάς. Εμείς, με το μήνυμα “προστατεύουμε το περιβάλλον”, στεκόμαστε δίπλα στους διοργανωτές και τους αθλητές του δημοφιλούς αγώνα δρόμου και προσκαλούμε όλους τους φίλους τους αθλητισμού και της φύσης να μην χάσουν αυτή τη γιορτή της φυσικής ομορφιάς και της προσπάθειας».

Διαβάστε την προκήρυξη του αγώνα
Δείτε το trailer του αγώνα

Σχετικά θέματα