βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η LG αποκαλύπτει τα νέα κλιματιστικά LG Signature που εναρμονίζονται με όλες τις εποχές

Εξαιρετική όψη και προηγμένη τεχνολογία από τα νέα κλιματιστικά Signature

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε για πρώτη φορά στη Σεούλ τα υψηλής ποιότητας κλιματιστικά LG Signature, που συνδυάζουν χαρακτηριστικά ψύξης, θέρμανσης, υγρασίας, αφύγρανσης και καθαρισμού αέρα σε μία συσκευή. Συμπληρώνοντας τις σειρές ψυγείων, τηλεοράσεων, πλυντηρίων και ιονιστών αέρα LG Signature που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, η προηγμένη σειρά προσφέρει φροντίδα για όλες τις εποχές τους έτους.

Συγκεκριμένα, τα LG Signature κλιματιστικά διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνητή νοημοσύνη ‘Artificial Intelligence Smart Care’ έχει εξελιχθεί σε ‘Four Seasons Smart Care’ που βελτιστοποιεί αυτόματα τον κλιματισμό, τη θέρμανση, την ανανέωση του αέρα, την ύγρανση και την αφύγρανση. Τον χειμώνα, το κλιματιστικό ελέγχει τη θερμότητα, την υγρασία και την ανανέωση του αέρα, ενώ το καλοκαίρι ελέγχει την ψύξη, την αφύγρανση, την ανανέωση του αέρα αυτόματα, διατηρώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο όλες τις εποχές.

Τα νέα κλιματιστικά, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Signature, διαθέτουν έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, που βασίζεται σε ευθείες γραμμές και κύκλους, εκφράζοντας την διαχρονική αισθητική της σειράς και δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας. Ακόμη, εναρμονίζονται απόλυτα με το εσωτερικό του εκάστοτε χώρου, ενισχύοντας παράλληλα την αισθητική του, καθώς έχουν σχεδιαστεί από αλουμίνιο, ένα premium μεταλλικό υλικό.

Παράλληλα, ενσωματώνουν όλες εκείνες τις λειτουργίες που υπάρχουν σε διάφορες οικιακές συσκευές, σε ένα προϊόν, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των καταναλωτών ανάλογα με την εποχή. Μία από τις λειτουργίες είναι η «Signature Air Circle» που επιτρέπει την ρύθμιση της ροής του αέρα για την βέλτιστη απόδοση του κλιματιστικού. Όσον αφορά στην ψύξη, η ρυθμισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται περίπου 24% γρηγορότερα από το συνηθισμένο, καθώς τέσσερις συνολικά ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των signature air circles, επιτρέπουν τη γρήγορη κυκλοφορία του αέρα, αυξάνοντας την απόδοσή του, επιτυγχάνοντας λιγότερο θόρυβο, και εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Τέλος, η σειρά LG Signature Air Conditioner διαθέτει το σύστημα  “signature black filter το οποίο καθαρίζει τις ουσίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 χρόνια χωρίς αντικατάσταση. Για την ακρίβεια, ενσωματώνει μια εξαιρετική μέθοδο αφύγρανσης που διατηρεί τον χώρο στεγνό, εξαλείφοντας την υγρασία. Τέλος, τόσο τα κάθετα όσο και τα επιτοίχια κλιματιστικά επιτρέπουν στον χρήστη την εύκολη διαχείρισή τους και παρέχουν καθαρή ατμόσφαιρα, χάρη στην αυτόματη αποστείρωση του εσωτερικού του αφυγραντήρα. Ενώ, το μικροσκοπικό ρομπότ “Signature Filter Clean Bot” του προϊόντος κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και καθαρίζει αυτόματα το φίλτρο αέρα.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών και συστημάτων κλιματισμού και ελέγχου ποιότητας αέρα. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με κορυφαίες τεχνολογίες του κλάδου. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής, η LG δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη,  προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς το χρήστη προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές μαγειρικής, ηλεκτρικές σκούπες, εντοιχισμένες συσκευές, air-condition, καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου, αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.


Σχετικά θέματα