βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Νέα εποχή στην ενεργειακή διαχείριση με την υπηρεσία smarteverything, από τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT, απευθυνόμενη στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ενεργειακές καινοτομίες και εξατομικευμένες λύσεις για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της εγκατάστασης τους, δημιούργησε το οικοσύστημα smarteverything, μια ολοκληρωμένη end-to-end υπηρεσία PaaS (Platform as a Service) για ανάπτυξη λύσεων Internet of Things (ΙοΤ).

Η υπηρεσία smarteverything αξιοποιεί το σύνολο της τεχνολογίας αιχμής IoT και προσφέρει λύσεις καταγραφής και παρακολούθησης δεδομένων για τις ανάγκες του κτιρίου (smartbuilding), της βιομηχανίας (smartindustry), της αγροτικής καλλιέργειας (smartagriculture) έως και μιας ολόκληρης πόλης (smartcity). Παράλληλα, μεταξύ άλλων καλύπτει ανάγκες Ηλεκτρισμού (smartenergy), Φυσικού Αερίου (smartgas), Νερού (smartwater), Φωτισμού – Οδοφωτισμού (smartlighting) και Parking (smartparking).

Οι καθετοποιημένες λύσεις ΙοΤ περιλαμβάνουν εξοπλισμό, λογισμικό και σύστημα επικοινωνίας, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης και ελέγχου του ενεργειακού αποτυπώματος της εγκατάστασης, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της ενέργειας.

Η υπηρεσία αξιοποιεί ένα επεκτάσιμο, ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον, το οποίο προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες των χρηστών, σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για Data Analysis προσθέτοντας με τον τρόπο αυτό επιπλέον αξία στην κάθε εφαρμογή.

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IOT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.

Η εταιρεία, αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστημάτων της, προσφέρει φιλική και άμεση εξυπηρέτηση ήδη σε όλη την Ελλάδα, ενώ έως το τέλος του 2018 προβλέπεται να έχει λειτουργήσει 30 καταστήματα και shop-in-shop.


Σχετικά θέματα