βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Έκθεση για την ενέργεια, τη θέρμανση και τον κλιματισμό στην Άρτα

thermomonosiΟ Δήμος Αρταίων, η ΑΔΑΕ – ΟΤΑ, το Επιμελητήριο Άρτας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης διοργανώνουν την 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας – Έκθεση Ενέργειας, Θέρμανσης και Κλιματισμού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου  2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.

Οι προετοιμασίες της  φετινής έκθεσης άρχισαν μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας,  με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η αντίστοιχη περυσινή. Τίθενται υψηλοί στόχοι, τόσο ως προς τον αριθμό συμμετοχής εκθετών, όσο και ως προς την ποιότητα  των εκθεμάτων, αλλά και ως προς τις εμπορικές συμφωνίες που κατά την διάρκεια της θα συναφθούν.

Κύριος στόχος της προσπάθειας είναι να στηριχθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα και  θα πρέπει να τονιστεί ότι η τιμολογιακή πολιτική των συμμετεχόντων θα κυμανθεί  σε  αρκετά χαμηλά επίπεδα, κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή  στην 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας – Έκθεση Ενέργειας, Θέρμανσης και Κλιματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

•Ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων: www.arta.gr

•Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία  Ο.Τ.Α :Τηλ: 26810-78840 /Fax:26810-75425

•Διοργανώτρια  Εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ» Οργάνωση Εκθέσεων: Τηλ: 26510-37114, 37119 /Κιν:6944107862