βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Ήλιος

Τον ηλιακό θερμοσίφωνα διπλού κενού 150L παρουσιάζει η 3DS ENERGY

3ds_thermosifonas1Η 3DS ENERGY παρουσιάζει τον ηλιακό θερμοσίφωνα διπλού κενού 150L, ο οποίος, όπως εξηγεί η εταιρία, έχει βέλτιστη  Black prom dresses απόδοση κατά την χειμερινή  περίοδο , δέχεται μικρές πιέσεις από τα φορτία του ανέμου λόγω της εσχάρας των σωλήνων κενού αλλά και δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο της παγοπληξίας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας και να αποκτήσουν το θερμοσίφωνα στην τιμή των 550 ευρώ.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ως μέσο εξοικονόμησης ενέργειας, συμπεριλαμβάνονται στις επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος ‘’Εξοικονομώ κατ οίκον ‘’.

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες απορροφούν στο έπακρο την ηλιακή ακτινοβολία και μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε θερμότητα. Κάθε σωλήνας κενού αποτελείται από δύο γυάλινους σωλήνες, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από υψηλής αντοχής γυαλί. Ο πρώτος σωλήνας (εξωτερικός) είναι διάφανος , επιτρέποντας τις ακτίνες του ηλίου να περάσουν με ελάχιστη αντανάκλαση. Ο δεύτερος σωλήνας (εσωτερικός) είναι   Red evening dresses επικαλυμμένος με ειδική επιλεκτική επίστρωση , η οποία διαθέτει ιδανική απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η παραγωγή τους είναι βασισμένη σε προδιαγραφές παραγωγής Ευρωπαϊκού επιπέδου και κατασκευάζονται με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες ενώ το γυαλί είναι κατάλληλο για προστασία κατά της διάβρωσης.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης (ΖΝΧ) , αλλά και με κατάλληλη μελέτη  μπορούν να εφαρμοστούν σε κεντρικά συστήματα θέρμανσης , μεταφέροντας μέσω κυκλοφορητή , τα ζεστά νερά στα καλοριφέρ , στα fancoil  ή στην ενδοδαπέδια θέρμανση.